Leijs & Partners is een officieel, door het Ministerie van Justitie en Veiligheid erkend recherchebureau (POB818), en het eerste bureau van Nederland dat zich specialiseert in genetische genealogie.

Els Leijs

Els Leijs

Oprichtster Els Leijs, bekend als “dé familiedetective van Nederland” herenigt al 30 jaar families, met een specialisme in het opsporen van biologische vaders. Met een combinatie van out-of-the-box denken en een sterke analytische blik, heeft Els al vele honderden families kunnen herenigen. Sinds 2014 kan Els ook zoeken voor mensen die helemaal niets weten: door middel van DNA!

Els zet zich met hart en ziel in voor iedereen die vragen heeft over zijn afkomst.

Thijs Schoevaart

Thijs Schoevaart

Toen Thijs Schoevaart zich in 2016 bij Leijs & Partners aansloot, stond de genetische genealogie wereldwijd nog in de kinderschoenen. Samen met Els heeft Thijs deze techniek verder ontwikkeld en verfijnd voor het opsporen van biologische familieleden. Met zijn deskundigheid en een vleug perfectionisme ontrafelt Thijs de meest complexe DNA zaken. Voor onze cliënten is de inbreng van Thijs van onschatbare waarde. Hoe groot het familiegeheim ook: DNA haalt de waarheid (vroeger of later) altijd naar boven!

Nanda Veerman

Nanda Veerman

Nanda Veerman is het administratief geweten van Leijs & Partners. Zij doet de boekhouding, verstuurt rekeningen en maakt afspraken voor intakegesprekken. Nanda is op maandagen aanwezig op kantoor, al leest ze haar mail ook nog wel eens in de rest van de week. Nanda is onze steun en toeverlaat!

Annemieke van der Vegt

Annemieke van der Vegt

Annemieke van der Vegt houdt zich sinds 2013 bezig met familieonderzoek en sinds 2014 met DNA. Door onderzoek naar haar verre voorvader Christiaan van der Vegt, heeft Annemieke veel kennis opgedaan. Sinds 2020 zet ze deze kennis ook in voor de cliënten van Leijs & Partners, door fanatiek op zoek te gaan naar hun onbekende (groot)ouders. Eenmaal de mogelijke biologische (groot)vader gevonden, schrijft ze een rapport en draagt ze het dossier over aan Els, die contact zoekt met de gevonden familie.